2010-10-16

Garagardoa zerbitzatzeko erarik eta edalontzirik aproposena



Irudia: Dándole duro al vidrio (cc-by-sa)

Asteburueroko (eta Banner doktorearentzat eguneroko) bizimodurako behar-beharrezko irakaspenak.

Dirudienez, edalontziak gero eta helduleku estuagoa izan, hobe (edateko irrikak berotutako esku izerditsu eta gori horiekin ahalik eta ukutze-azalera gitxien euki deien garagardoak). Erdikaldean, zabalerarik handiena edariaren lurrinak hobeto airatzeko eta (edateko irrikak kartilagoak itziten dauen neurriraino zabaldutako) sudurrerako bidea topeu dagien. Eta ahoan erreborde antzeko bat (edateko irrikak erabat antzuturik utzi dituen) papiletara hel daiten.

(ia bidrioa tartekatzen uzten deuen korroetik)
br />



Hemendik atarata: http://www.lifehacker.com.au/2010/10/how-to-give-your-beer-the-right-glass-and-a-proper-pour/

3 comments:

Banner, Dr. Bruce Banner said...

Eta kalimotxoa???

Txikito said...

Uste dotenagatik, ez dago Kalimotxoa kalitate (eta duintasun) pixka batekin edateko inolako modurik

Banner, Dr. Bruce Banner said...

Hombre, birra pare bat edateko modu dotorea azaltzen da bideoan, baina hamargarrenerako ez dakit "duintasun" handirik gelditzen zaizuen birrazaleei normalean...

 
Free counter and web stats